Ontdek ons CirQ Bord van 100% Gerecycled Aluminium!

Lees in deze blog de volledigs specs van het CirQ bord!

Inspiratie voor het CirQ 100% gerecyclede aluminium verkeersbord

Ons CirQ Bord zet een nieuwe standaard

De wereld van duurzame verkeersborden gemaakt van aluminium evolueert snel. Terwijl Cradle to Cradle verkeersborden worden geproduceerd uit plaatmateriaal met een hoog percentage gerecycled aluminium (70%), zet ons CirQ bord een nieuwe standaard door volledig vervaardigd te zijn uit 100% gerecycled aluminium.

Geen Overbodige Verf, Enkel Duurzaamheid

In lijn met onze duurzaamheids- en circulariteitsdoelen heeft ons bord een subtiele aanpassing ondergaan: het wordt niet langer voorzien van een met de kleur meegespoten rand. Waarom verf toevoegen aan een verkeersbord als het geen toegevoegde waarde heeft?

Minimale CO2-uitstoot en MKI-waarde

Ons 100% gerecycled aluminium verkeersbord is het meest circulaire aluminium verkeersbord met de laagste CO2-uitstoot en MKI-waarde, omdat er geen nieuw aluminium aan het plaatmateriaal wordt toegevoegd. Vanaf juni 2024 kunnen opdrachtgevers die nog niet de overstap naar duurzame biobased of duurzaam gerecycled kunststof verkeersborden hebben gemaakt, bij Climate Signs het 100% gerecycled aluminium verkeersbord bestellen.

Duurzaamheid Zonder Compromissen

Dit CirQ-verkeersbord van 100% oud aluminium voldoet aan alle normen voor verkeersborden, zonder toevoeging van nieuw aluminium. Het belichaamt onze toewijding aan hergebruik en recycling. Recycle, Re-Use!

Heeft uw gemeente straks het eerste 100% gerecycled aluminium verkeersbord van Nederland? Neem vandaag nog contact met ons op via 035-6421204 of via info@climatesigns.nl