SAMEN OP WEG NAAR EEN DUURZAME STAD EN REGIO

Door de introductie van innovatieve oplossingen worden organisaties geconfronteerd met nieuwe vragen, kansen en uitdagingen. Climate Signs begrijpt als geen ander dat er een integrale aanpak (visie, strategie, technologie, implementatie, communicatie en monitoring) nodig is om de beoogde klimaat transformatie te bewerkstelligen. Om deze reden hebben wij diverse experts aan ons gebonden die hebben meegewerkt aan de Nederlandse Smart City Strategie, Smart City concepten van steden en de Urban Agenda van de Europese Commissie. Zij zijn in staat jouw ambites te vertalen naar praktische resultaten in de praktijk. Maak kennis met Climate Signs Consultancy!

Climate signs consultancy is gespecialiseerd in het innoveren met impact

STRATEGIE 
COALITIE
IMPLEMENTATIE
COMMUNICATIE

BEGELEIDING
00

Voor, tijdens en na het gebruik van de Climate Signs oplossingen (signing en sensing) is het mogelijk om onze experts in te zetten om de interne organisatie te begeleiden. 

Onze ervaring leert dat niet iedere organisatie de juiste kennis en kunde heeft om het maximale uit onze oplossingen te halen of niet in staat is om met deze nieuwe en complexe coalities en vraagstukken om te gaan. 

Juist om deze reden hebben wij Climate Signs Consultancy opgericht. Tijdelijke hulp met een blijvende impact!

COACHING

Als het niet nodig is om een intensief begeleidingstraject te starten, maar er wel behoefte is aan coaching dan bieden wij onze hulp graag aan.

Met een frisse kijk op de organisatie, de lopende projecten en de positie in het netwerk kunnen wij in een minimaal aantal sessies de interne beleidsbepalers, beslissers en medewerkers coachen richting het gewenste resultaat. 

Onze manier van coachen is gebaseerd op zowel de inhoud van het voorliggende vraagstuk als de betrokken mensen en hun aanwezige of ontbrekende competenties. 

TRAINING

Onze mensen geven regelmatig trainingen of staan op een podium als keynote spreker tijdens verschillende evenementen. 

Deze inspiratie delen wij ook graag met jou en jouw organisatie. Zowel on- als offline. Wij geloven in blended learning, het combineren van online webinars en e-learning met fysieke bijeenkomsten waar je collega's uit het veld treft.

Van masterclasses tot driedaagse trainingen en van maatwerk tot gehele opleidingstrajecten, alles is op korte termijn te vinden in de Climate Signs Academy!

Climate Signs consultancy

Door de jarenlange ervaring van onze consultants spreken we niet meer van Smart, maar van Sustianable Cities. Te lang heeft de technologische innovatie centraal gestaan zonder dat er klinkende resultaten werden geboekt voor de inwoners van de stad. Om echte impact te hebben zijn sterke coalities nodig bestaande uit overheden, het bedrijsleven, onderwijsinstellingen en inwoners. Samen geven zij vorm aan de duurzame ontwikkeling van hun stad of regio op basis van de geverifieerde behoeften en de gewenste kwaliteit van leven. Wij helpen jou innoveren met impact!

Voordelen

Door ons grote netwerk aan experts zijn wij in staat in hele korte tijd tastbare resultaten te behalen. Of je nu op zoekt bent naar een expert op het gebied van strategie, technologie, implementatie, communicatie of coalitiesvorming. Climate Signs Consultancy heeft de beschikking over (inter)nationale doeners en denkers en werkt enkel met erkende experts die een feitelijke bijdrage hebben geleverd aan de groei van Nederland.

Wij hebben ruime ervaring met Smart en Sustainable City concepten
Wij werken intensief samen met de interne medewerkers 
Wij ronden onze projecten altijd af binnen de de vastgestelde planning en het bijbehorende budget
Wij verbinden de publieke en private sector op een inclusieve en innovatie manier
Wij dragen bij de kwaliteit van leven van jouw inwoners
Wij verbinden economische, sociale en ecologische groei

Bezoekadres
Bramenberg 22
3755 BZ, Eemnes

Contactgevens
Tel: 035-3038430
E-mail: info@climatesigns.nl

Meer weten of interesse in een pilot?

Versturen